Természetes alapú Szépségápolási kozmetikai és testápolási termékek

0 itemsFt0,00

Nincsenek termékek a kosárban.

AnnaSoul sampon

Ft1.800,00

Kiszerelés: 250ml

AnnaSoul Sampon kókuszolajjal és selyemproteinnel

A kókuszolaját régóta használják a haj mélykondicionálásához. Kiváló hajkezelő szer, mivel természetesen hidratálja a hajat és csökkenti a protein-veszteséget. Nem csak a hajszálakba, de a fejbőr mélyebb rétegeibe is behatol. A kókuszolaj tápláló, hidratáló, használatától egészségesebb, erősebb, puhább, fényesebb lesz a haj. A kókuszolaj hatékony korpásódás ellen is. Csökkenti a szárazság vagy gomba okozta korpa megjelenését, segít a fejbőrt hidratáltságának megőrzésében. A kókuszolaj erősíti a hajgyökereket, elősegíti a hajnövekedést és megelőzi a haj tovább töredezését. Csökkenti a töredezett hajvégeket.

Selyemprotein: Összetétele a bőrben és hajban előforduló proteinéhez hasonló. Elősegíti a károsult hajszálak regenerálódását, pajzsszerű védelmet képez a környezet káros hatásai ellen, rugalmasságot és természetes csillogást kölcsönöz. A selyemprotein egy sor, a hajápolásban fontos aminosavat tartalmaz. A mikro fehérjék molekulatömege alacsony, ezáltal képesek könnyen áthatolni a haj kutikuláján. Javítja, erősíti és dúsabbá teszi a hajat. Figyelemreméltó hidratáló hatása van, rugalmasságot és csillogást kölcsönöz a hajnak. Védi a káros környezeti tényezőktől és a hőkezelések hatásaitól. Elősegíti a sérült hajszálak regenerálódását. A selyemprotein bármely típusú hajra jótékony hatással van.

Miért nem habzik az AnnaSoul samponom?

Termékeink gyártása során nagy gondot fordítottunk arra, hogy természetes, kímélő összetevőket használjunk. Szerinted lehetséges, hogy egy babszemnyi fogkrémből, egy diónyi samponból kétmaroknyi hab képződjön? Elképzelhető ez természetes úton, egészségre káros mellékhatások nélkül?

Ezt a „csodát” habképző tenzidek használatával érik el. A tenzid egy összekötő anyag a víz és a zsír között. Zsírmegkötő részükkel leoldják a bőrfelszínről a zsírt és a szennyező anyagokat, vízkötő része összekapcsolódik a vízmolekulákkal, így együtt le lehet mosni. Így megszabadulhatunk a szennyeződésektől.

De, ami a legfontosabb, egyáltalán nem mindegy milyen erős a zsíroldó hatása, illetve milyen kémiai eljárásokkal állítják elő! Hiszen ugyanezek a tenzidek találhatók a kutyafürdetőkben, felmosó szerekben, autósamponokban, mosóporokban, mosogatószerekben.

És ha nem habzik, akkor nem is tisztít?

Jó hír, hogy vannak olyan habképző anyagok, amik ártalmatlanok, bőrbarát és kímélő tenzidek.Ilyen pl. Lauryl Glucoside, Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium Cocoamphoacetate, Lauryl Glucose Carboxilate.Tehát léteznek hatékonyan tisztító, de káros mellékhatásoktól mentes kozmetikumok is. Bár ezek kevésbé habzanak, de hatékonyan tisztítanak.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„AnnaSoul sampon” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kategória: